Hoger opgeleide parttime kandidaat nodig?

Parttime kandidaat nodig op minimaal HBO/WO niveau? Meld direct een parttime vacature aan!

De consultants van Parttimecarrière hebben ruime ervaring met diverse specialismen. Ze begrijpen dus snel wat nodig is om de juiste kandidaat voor jouw parttime vacature te vinden.

Werkwijze

Na inventarisatie van het functieprofiel starten de consultants van Parttimecarrière direct met de werving en selectie. Binnen 24 uur ontvang je een selectie van de beste parttime kandidaten voor jouw vacature ontvangt. Je maakt daarbij gebruik van het netwerk van Parttimecarrière dat uit meer dan 12.000 gescreende hoger opgeleide parttime kandidaten bestaat.

Het is ook mogelijk alleen gebruik te maken van CV search. Parttimecarrière verzorgt de werving en je maakt zelf de selectie.

No cure no pay

Parttimecarrière werkt op basis van no cure no pay. Dit betekent dat je alleen voor een succesvolle bemiddeling betaalt. Daarnaast hanteert Parttimecarrière de volgende tarieven:

CV Search7,5% van het bruto fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld
Werving & selectie17,5% van het bruto fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld
Freelancer/interimmeruurtarief in overleg

Wij adviseren graag over welke mogelijkheid het beste bij de specifieke (aan)vraag past.

Direct contact

Direct een parttime vacature plaatsen of meer informatie ontvangen? Neem contact op met een van de consultants van parttimecarrière.nl.

Het is uiteraard ook mogelijk direct een afspraak te maken ter kennismaking.

Onze consultants

De consultants van Parttimecarrière zijn zelf hoog opgeleid en ervaringsdeskundige. Parttime professionals die begrijpen hoe je tot een succesvolle match komt.

Nieuwsgierig? Lees meer

Sitemap