Hoger opgeleide parttime kandidaten

Parttime professionals. Dat betekent niet dat de lat niet hoog ligt. Of dat je halve dagen werkt. Een parttime professional met ambitie heeft behoefte aan zelfontplooiing, wil groeien en gaat ervoor. Net als de consultants van Parttimecarriere.nl die bemiddelen tussen opdrachtgever en kandidaat. We leggen de lat hoog en gaan voor de kwalitatief en persoonlijk beste match. Zodat werkgever én kandidaat het hoogste doel bereiken.

Parttime

Een parttime vacature is voor minimaal 8, maximaal 35 uur per week.

HBO/WO- niveau

Hoger opgeleid willen we ook graag even toelichten. Parttimecarriere.nl bemiddelt in vacatures op minimaal HBO/WO niveau. Dat betekent een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Parttimecarrière.nl werkt met professionals in uiteenlopende disciplines. Starters, professionals en senior specialisten, voor elk gewenst ervaringsniveau kun je bij ons terecht.

Meer informatie?

Mail naar info@parttimecarriere.nl. Onze consultants nemen dan contact met je op. Schrijf je als kandidaat in om alle parttime vacatures te ontvangen.

Meld je direct aan!

Werving & selectie

Parttimecarriere.nl brengt hoger opgeleide parttime kandidaten en werkgevers bij elkaar. Uitdagende parttime vacatures ter vervanging of uitbreiding en hoger opgeleide professionals met gerichte ervaring. Alleen de beste match is goed genoeg: succes voor werkgever én kandidaat!

Sitemap